5 Shenjat që Ju Tregojnë se Ju Nevojitet një Dyshek Ortopedik

5 Shenjat që Ju Tregojnë se Ju Nevojitet një Dy...

Kujdesi për shëndetin tuaj fizik është thelbësor, dhe gjumi luajnë një rol kyç në këtë drejtim. Nëse ndjeni dhimbje të vazhdueshme ose zgjoheni disa herë gjatë natës, mund të jetë...

5 Shenjat që Ju Tregojnë se Ju Nevojitet një Dy...

Kujdesi për shëndetin tuaj fizik është thelbësor, dhe gjumi luajnë një rol kyç në këtë drejtim. Nëse ndjeni dhimbje të vazhdueshme ose zgjoheni disa herë gjatë natës, mund të jetë...

Cilat janë avantazhet e blerjes së një dysheku ortopedik me këste?

Cilat janë avantazhet e blerjes së një dysheku ...

Blerja e një dysheku të mirë nuk është shpenzim, por investim! Investim në shëndetin tuaj fizik dhe mendor, investim te gjumi juaj, e rrjedhimisht edhe te përditshmëria juaj. Dëshirat dhe...

Cilat janë avantazhet e blerjes së një dysheku ...

Blerja e një dysheku të mirë nuk është shpenzim, por investim! Investim në shëndetin tuaj fizik dhe mendor, investim te gjumi juaj, e rrjedhimisht edhe te përditshmëria juaj. Dëshirat dhe...

Spine Comfort Featured Image

Dhimbjet e shpinës po ju “rrëmbejnë” gjumin gja...

E dimë që dhimbjet kurrizore janë një ndër shkaqet kryesore që na dhurojnë një gjumë aspak të këndshëm gjatë natës. Një gjumë jo i mirë, nënkupton më tepër lodhje fizike...

Dhimbjet e shpinës po ju “rrëmbejnë” gjumin gja...

E dimë që dhimbjet kurrizore janë një ndër shkaqet kryesore që na dhurojnë një gjumë aspak të këndshëm gjatë natës. Një gjumë jo i mirë, nënkupton më tepër lodhje fizike...

Ju tregojmë “sekretin” se si të shpëtoni nga myku i dyshekëve!

Ju tregojmë “sekretin” se si të shpëtoni nga my...

Nëse dyshoni se në dyshekun tuaj po shfaqen shenja myku, nuk jeni të vetmit! Myku është një alergjen i zakonshëm që, ndër të tjera, mund të zhvillohet edhe në sipërfaqen...

Ju tregojmë “sekretin” se si të shpëtoni nga my...

Nëse dyshoni se në dyshekun tuaj po shfaqen shenja myku, nuk jeni të vetmit! Myku është një alergjen i zakonshëm që, ndër të tjera, mund të zhvillohet edhe në sipërfaqen...

Pse duhet ta ndryshojmë dyshekun tonë çdo 10 vjet?

Pse duhet ta ndryshojmë dyshekun tonë çdo 10 vjet?

E dimë që ndërrimi i dyshekut apo dyshekëve që kemi në shtëpi nënkupton shpenzim të konsiderueshëm. Por, në të tilla raste, kur në mes është jo vetëm gjumi, por edhe...

Pse duhet ta ndryshojmë dyshekun tonë çdo 10 vjet?

E dimë që ndërrimi i dyshekut apo dyshekëve që kemi në shtëpi nënkupton shpenzim të konsiderueshëm. Por, në të tilla raste, kur në mes është jo vetëm gjumi, por edhe...

Prejardhja e materialit të njohur të dyshekëve - Memory Foam!

Prejardhja e materialit të njohur të dyshekëve ...

E dini KUSH ishte i pari që përdori materialin memory foam? Mos u habisni, ishte NASA! Ata e përdorën 50 vite më parë për karriget e astronautëve të fluturimit, në...

Prejardhja e materialit të njohur të dyshekëve ...

E dini KUSH ishte i pari që përdori materialin memory foam? Mos u habisni, ishte NASA! Ata e përdorën 50 vite më parë për karriget e astronautëve të fluturimit, në...