SPINE COMFORT

Dysheku ortopedik Spine Comfort, i krijuar memateriale të shkëlqyera me teknologji
Italiane, është dizajnuar për të ofruar mbështetje optimale. Ndërtimii brendshëm i tij është
i pajisur me shtresën “Vital-Rest”, e njohur për komoditetin dhe mbështetjen ortopedike. Kjo shtresë punon për të përhapur peshën e trupit në mënyrë të barabartë dhe
për të lehtësuar pikat e presionit në shtylën kurizore, duke ju ofruar një gjumë relaksues.

Për t’i shtuar akoma më tepër ndjesinë luksoze është shtresa e butë “Soft Memory Aloe
Vera”. Ky material inovativ përshtatet butësisht me formën etrupit, duke ju ofruar mbështetje dhe komoditet. Infuzioni i Aloe Vera ju ofron një ndjesi freskie. Veçantia e këtij dysheku, shikohet edhe te mënyra e përdorimit. Çdo muaj ju duhet të flini në krahun e kundërt të muajit paraardhës, duke e rotuluar dhe kthyer dyshekun. Kontrasti mes vetive ortopedike të shtresës “Vital-Rest” dhe butësisësë “Soft Memory Aloe Vera” përbën terapinë e vërtetë.