FaQ

Cilat madhësi dysheku janë në dispozicion?

Realizojmë porosi në çdo përmasë që ju dëshironi.

Kur duhet ta ndërroj dyshekun tim?

Si fjetët natën e kaluar? Përgjigjja e kësaj pyetjeje është mënyra më e lehtë për të
ditur nëse është koha për të zëvendësuar dyshekun tuaj. Një dyshek i keq mund
të shkaktojë një sërë problemesh, duke përfshirë dhimbjen e shpinës dhe qafës
dhe gjumin e pakënaqshëm që ju bën të lodhur gjatë gjithë ditës. “The Better
Sleep Council“ rekomandon që dyshekët të ndërrohen çdo 5 deri në 7 vjet, por
shumë njerëz flenë në një dyshek që u jep atyre mbështetje të papërshtatshme
dhe duhet të zëvendësohet më shpejt.

Dysheku
juaj mund të mos ju përshtatet për disa arsye. Arsyeja kryesore është se
dysheku nuk ofron më mbështetjen e duhur për shtyllën kurrizore.

Si mund të bëj pagesën e produkteve të porositura?

  • Ju mund të bëni pagesën cash në dorëzim të produktit.
  • Ju gjithashtu mund të bëni pagesën tuaj me këste me IuteCredit.
  • Ju  mund të bëni pagesën tuaj edhe përmes bankës.

Brenda sa ditësh vjen porosia?

Porosia vonon 3-5 ditë pune, në varësi të qytetit apo fshatit ku ndodheni.

Sa kushton transporti?

Transporti është falas kudo në Shqipëri.

Ku ju gjejmë dhe cilat janë oraret tuaja?

Dyqani jonë ndodhet në Durrës dhe na gjeni hapur çdo ditë në orarin zyrtar 09:00-21:00

A kanë garanci produktet tuaja?

Po, dyshekët tanë shoqërohen me 10 vite granaci.

A bëni dërgesa jashtë shqipërisë?

Fly Flex ende nuk operon përtej kufijve. Ne bëjmë dërgesa në çdo qytet apo fshat të Shqipërisë ku infrastruktura është e
përshtatshme.

A mund të bëj kthime të porosisë?

Po, ju mund të bëni kthime të porosisë 14 ditë pas marrjes së produktit.