Spine Comfort Featured Image

Dhimbjet e shpinës po ju “rrëmbejnë” gjumin gjatë natës? Zgjidhja është Spine Comfort!

E dimë që dhimbjet kurrizore janë një ndër shkaqet kryesore që na dhurojnë një gjumë aspak të këndshëm gjatë natës. Një gjumë jo i mirë, nënkupton më tepër lodhje fizike dhe pasoja negativë në shëndetin tonë. Nëse ende nuk e dini, ne kemi zgjidhjen që ju duhet!

Dysheku ortopedik "Spine Comfort"  është krijuar me materiale të shkëlqyera me teknologji italiane dhe ofron mbështetje optimale për ju dhe trupin tuaj.

Konstruksioni i brendshëm i dyshekut "Spine Comfort" është i pajisur me shtresën "Vital-Rest", e njohur për komoditetin dhe mbështetjen e saj ortopedike. Kjo shtresë punon për të shpërndarë peshën e trupit në mënyrë të barabartë dhe për të lehtësuar pikat e presionit në shtyllën kurrizore, duke ju ofruar kështu një gjumë relaksues.

Për t’i shtuar akoma më shumë ndjesinë luksoze këtij dysheku, është shtresa Soft Memory Aloe Vera. Ky material inovativ përshtatet butësisht me formën e trupit, duke ju ofruar mbështetje dhe rehati. Infuzioni i Aloe Verës do t’ju dhurojë ndjesinë e freskisë.

Por nuk mbaron këtu! Veçantia e këtij dysheku shihet edhe në mënyrën e përdorimit. Çdo muaj, ju duhet të flini në anën e kundërt të muajit të mëparshëm, duke e kthyer dhe rrotulluar dyshekun. Të dy krahët e dyshekut janë të përbërë nga nivele të ndryshme butësie. Diferenca që ekziston mes tyre, ndikon drejtpërsëdrejti në elasticitetin e shtyllës kurizore.

Besojmë se pas përvojës së parë me “Spine Comfort” do të filloni ta dashuroni gjumin më tepër!

Kthehu në blog